Vill du veta mer?
Ring 0704-12 09 16

Skribent, copywriter och översättare

Gillade att skriva redan som liten. Och fascinationen över det skrivna ordet har fortsatt. Många alster har hamnat i byrålådor, och en hel del brev har genom åren lagts i kuvert för vidare distribution till vänner runtom i världen.
En del av alstren har hamnat på pränt. Det har blivit kommersiella texter och redaktionella annonser. Ett och annat kåseri, någon musikrecension och allmänna artiklar för lokalpress har också publicerats för en större publik.

Översättningar

Familjen är till hälften japansk, vilket innebär att översättningar från japanska till svenska – eller tvärtom – kan utföras. Det går också bra att få en engelsk text översatt till japanska.Kåseri

Har skrivet en del kåserier, bland annat publicerades exemplet ovan av Upsala Nya Tidning. Klicka på bilden för att ta del av hela texten i pdf-format.

Artiklar

Det har blivit en hel del artiklar genom åren. Läs gärna artikeln om Chinos bageri här ovan. Den är på engelska, icke publicerad. Finns att köpa både i engelsk och svensk version.


Har du tips på intressant, spännande eller kul litteratur, så är det förstås bara att skicka en hälsning. Använd formuläret på kontaktsidan. Tack på förhand för tipset!


”Prisa havet men håll
dig på land.”
John Florio (1553-1625)


LÄSTIPS

Det blir en del läst också, när tiden så medger. Vill alls inte recensera böcker, men rekommenderar här titlar som har känts angelägna och läsvärda. Boken Little Bee skrevs 2008 av Chris Cleave. Den är utgiven av Brombergs Bokförlag AB, som också äger rättigheterna till bilden ovan.